Тихомир Лазаров – блог

Блог за портретна фотография

Бизнес фотография – собственик на състезателен кон

2 Коментари

Преди време имахме привилегията да снимаме състезателен кон и неговият собственик в мястото, където конят се стопанисва. В същия ден валеше изобилно и трябваше да изчакаме за около 2 часа, докато премине дъжда. По време на дъжда конят се разхождаше насам-натам без да му пречи особено. Този красив и строен кон е печелил състезания.

По време на снимките беше много спокоен и не се притесняваше от двете светкавици, които бяха насочени. Не само това, но и се закачаше със собственика си и от време на време пощипваше от тревата, която му подаваше асистентът ми. Беше само за снимка. Самите снимки траяха около 10-15мин (като изключим още 10-15мин докато инсталираме и деинсталираме осветлението), но си струваха чакането от няколко часа.

Снимката е обработена, но само за да се подсилят очертанията. Оригиналната снимка е същата като осветление и цветове. За обработката не са използвани някакви специални филтри. Ръчно е рисувано върху снимката. Нещо, което филтрите трудно биха направили точно по начина, който искахме.

Обичаме да снимаме хора в работна обстановка. Снимките тогава са много истински.

Ако желаете, разгледайте и други публикации на тема бизнес фотография или посетете официалния ни сайт, за да разгледате работата ни.

Advertisements

Автор: lazarovphoto

Тихомир Лазаров - комерсиална портретна фотография

2 thoughts on “Бизнес фотография – собственик на състезателен кон

  1. Я очень люблю лошадей. А на этом снимке удалось передать незримую связь между хозяином и его животным. Этот снимок можно долго рассматривать и по много раз. И каждый раз он рассказывает что-то новое.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s