Тихомир Лазаров – блог

Блог за портретна фотография

„Семейна радост“

Вашият коментар

Зима е, но не е задължително всичките снимки, коит публикуваме в този сезон, да са зимни. Ето една снимка, която правихме късно есента, но времето беше добро и приятно. Точно като за семейни снимки.

Това е снимка на едно мило младо семейство, които се подготвиха изключително сериозно за цялата фотосесия. Малката госпожица беше много послушна и снимките преминаха с голяма лекота.

Този кадър е правен само с една допълнителна светкавица. Слъчевата светлина беше достатъчна, за да отдели семейството от фона и да ги очертае добре. Композицията е класическа. Забележете как лицата им образуват триъгълник — нещо, което за човешкото око е приятна геометрична фигура.

Единственото в обработка на снимката е, че в горния ляв ъгъл се виждаше бетонна сграда и малко отвличаше вниманието. По тази причина я запълнихме с малко от короната на дърветата около нея. Друга обработка не е правена.

Ако желаете да разгледате още снимки от работата ни посетете нашия официален сайт или следете тези публикации чрез Facebook или Twitter.

Advertisements

Автор: lazarovphoto

Тихомир Лазаров - комерсиална портретна фотография

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s